Deze Hond Lijkt Gewelddadig, Maar Toen Benaderde Iemand Haar. Wacht Totdat Je Ziet Wat Er Gebeurt.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Hope for Paws is een prachtige organisatie die honden en allerlei andere dieren red die lijden op straat. Voor deze organisatie zijn een hamburger en wat lieve woordjes vaak genoeg om het vertrouwen van een verwaarloosde hond te winnen, maar voor Bunny de pitbull was dat niet genoeg om in de buurt van haar redders te komen. Wekenlang leefde Bunny in een zanderig veld en liet niemand bij haar in de buurt komen. Eldad Hagar van Hope for Paws reed naar de woestijn, een 2 uur lange reis naar het oosten van Los Angeles samen met Lisa Arturo.

pitbull

Eenmaal aangekomen ontmoetten ze Linda Drott die een soort ‘val’ bij zich had. Eldad pakte de cheeseburger, ging op de grond zitten, maar angst was groter dan honger voor Bunny de pitbull die uit de buurt bleef van de redders. De drie reddingswerkers besloten om even weg te gaan van de plek om Bunny even wat tijd te geven om tot rust te komen. Bunny had al lang niet meer gegeten en na ruim drie minuten rook ze de geur van cheeseburgers.

Toen ze eenmaal gevangen was, wilden ze haar niet ter plekke uit de val halen omdat ze niet wisten hoe Bunny zou reageren. Ze namen de hond mee naar Linda’s broer die in de buurt woonde zodat ze niet kon ontsnappen.

pitbull hond

Eenmaal aangekomen bij het huis van Linda’s broer gebeurde het ongelooflijke. We gaan nog niet verklappen wat er gebeurde, maar we garanderen je dat het het kijken waard is.

Deze arme hond was achtergelaten in de woestijn en het enige wat ze wou is een dikke knuffel. Waarom zou iemand zo’n mooie hond als deze achterlaten? Ik ben zeer dankbaar voor mensen als Eldad Hagar en organisaties zoals deze. Bekijk de hartverwarmende video hieronder en wees niet bang om hem te delen als je het werk van deze helden waardeert!