Het Moment Dat Deze Hond Haar Familie Na 7 Maanden Terugvond Heeft Me Tot Tranen Toe Geroerd.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Slechts 20 procent van de asielhonden wordt uiteindelijk herenigd met hun oorspronkelijke baasje(s), maar dankzij veterinaire technologie kan dat percentage flink verhoogd worden. Het enige wat je hoeft te doen is je huisdier naar een dierenarts brengen die microchips onder de huid van je huisdier aanbrengt. Deze microchips bevatten contact informatie die goed van pas kan komen als je bijvoorbeeld je hond kwijt bent. Neem Dora maar als voorbeeld. Ze was 7 maanden lang van huis, maar dankzij de microchip die ze bij zich droeg kon ze herenigd worden met haar familie.

hond microchip technologie

Gelukkig is het voor hond Dora goed afgelopen, maar voor duizenden andere honden is het nog maar de vraag of ze hun oorspronkelijke baasjes ooit zullen terugzien. Mocht je de volgende keer een bezoekje brengen aan de dierenarts, vraag hem of haar dan gelijk even naar de werking van zo’n microchip. Het kan het leven van je huisdier redden.

Bekijk hieronder het moment dat Dora na 7 maanden wordt herenigd met haar familie. Het is een prachtig moment dat je niet onberoerd zal laten. Wees niet bang om dit ontroerende moment te DELEN met vrienden op Facebook. De liefde van een hond is echt onvoorwaardelijk!