Hij Verloor Zijn Hond In Een Tornado, Maar Toen Hij Een Paar Dagen Later Terugkwam Brak Mijn Hart.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Stel je eens voor dat je in één klap alles kwijt bent. Het overkwam de Amerikaanse Andy Bouchillon en zijn gezin. Heftige tornado’s wisten alles wat los en vast zat te verwoesten. Ook hun hond Tater was kwijt. De familie vreesde voor het ergste.

Maar na een paar dagen dook hij weer op. Andy heeft er geen woorden voor. Hij is dolblij dat zijn trouwe viervoeter nog leeft en weer veilig is. “Ik wist echt niet dat ik hem zou terugzien. Ik ben ontzettend opgelucht dat hij oké is,” vertelt hij hevig geëmotioneerd voor de camera.

hond-tornado

Bouchillon en zijn vrouw sloegen op de vlucht voor de tornado met hun twee weken oude dochtertje en twee honden. Echter kwamen zij niet ver, want de verwoestende tornado sloeg hun pick-up om. Tater rende weg, maar keerde later terug naar de woning. De andere hond is nog steeds spoorloos. Tater is niet de enige hond die de natuurramp heeft overleefd. Even verderop in het dorpje trof een 14-jarige de hond van Brenda en David Tapley aan. Het dier lag in de armen van zijn overleden baasje.

Twee andere honden en de vrouw overleefden de tornado niet. Bekijk hieronder het moment dat de ongeruste Andy zijn hond Tater eindelijk weer ziet. Het laat goed zien dat hoewel eigendom belangrijk is, er niks boven de banden gaat die we hebben met degenen die we liefhebben.

Meubilair kan vervangen worden, maar liefde is voor altijd! Mochten er mensen zijn die onder alle omstandigheden goed voor je zorgen, zorg er dan voor dat je ze vandaag extra dichtbij houdt.