Haar Hond Volgt Haar Overal, Maar De Reden Waarom Zal Een Glimlach Op Je Gezicht Toveren!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Alida is nog maar een kleine meid, maar zij en haar vriend Mr. Gibbs vormen een krachtig duo en hun verhaal zal een grote glimlach op je gezicht toveren. Ze is nog maar drie jaar oud en ook al lijdt ze aan de zeldzame longaandoening Neuro-endocriene Hyperplasia, is ze niet te stoppen. Neuro-endocriene Hyperplasia (afgekort NEHI) is een zeldzame longaandoening die voorkomt bij baby’s en jonge kinderen. Deze aandoening werd pas in 2005 ontdekt. Momenteel werd de ziekte slechts bij 800 patiënten vastgesteld. Dit betekent dat haar longweefsel erg veel schade opliep, waardoor het meisje niet zelfstandig kan ademen.

geleidehond

Voor haar ouders Aaron en Debbie Knobloch was aanvankelijk een wandeling in het park met het gezin onmogelijk omdat het meisje de tank niet zelf kon dragen. Tot ze ontdekten dat er speciale getrainde honden bestaan die hun dochter konden helpen.

Trainer Ashleigh Kinsley bereidde Mr. Gibbs voor op deze taak, nu houden hij en Alida ervan samen rond te lopen en te spelen. Mr. Gibbs is Alida’s beste vriend. Hij is een geleidehond, maar voor Alida is hij zo veel meer. Hij draagt ten alle tijden haar zuurstof met zich mee en hij is altijd in de buurt van Alida.

Wat is het toch fijn voor deze meid dat ze zo’n liefdevolle geledehond heeft die haar altijd bijstaat. Wat vind jij van Alida & Mr. Gibbs? Laat het weten in de reacties hieronder. Vergeet dit verhaal niet te delen met vrienden op Facebook, we weten zeker dat zij net zo van deze video zullen genieten als jij.