Deze Schattige Puppy Heeft De Hik, Maar Vervolgens Gebeurt Er Iets Dat Nog VEEL SCHATTIGER Is!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Heb je een slechte dag? Laat deze schattige en ietwat verwarde puppy hem dan maar snel beter maken.

Maak kennis met Buck, een 8 weken oude heeler puppy die net te maken kreeg met zijn eerste vijand: de hik. Iedereen die wel eens de hik gehad heeft (wie niet?!) weet hoe irritant het kan zijn. Het lijkt net of de hik altijd precies op de verkeerde momenten komt, bijvoorbeeld als je net aan het eten of drinken bent. Sommige mensen proberen hun adem in te houden of water te drinken om er vanaf te komen, terwijl anderen geloven dat je erg hard moet schrikken om van die vervelende hik af te komen.

puppy heeft hik

Buck heeft echter een andere techniek: Hij probeert de hik bang te maken door veel geluid te maken! Ik haat het werkelijk om de hik te hebben, maar ik moet toegeven dat ik het onwijs schattig vind wanneer een dier ermee te maken krijgt. Wat in dit geval zo schattig is, is dat Buck ongelooflijk zijn best probeert te doen om de hik te verjagen. Helaas werkt zijn techniek om de hik te verjagen niet, maar dankzij zijn actie kunnen wij genieten van dit grappige moment. Ik heb toch wel een beetje medelijden met deze kleine jongen, maar elke keer als ik op “replay” klik, moet ik stiekem toch wel lachen. Op dit moment lijkt hij misschien nog klein, maar pas op — want later wordt dit een grote waakhond en ik ben benieuwd wat hij dan doet om van de hik af te komen…