Haar Nieuwsgierige Hond Groef Een Gat Op Het Strand, Maar Kijk Wie Er Uit Het Zand Komt Gekropen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Deze hond weet precies waar ze naar op zoek is als ze begint te graven in het zand. Je zal misschien verbaasd zijn over het feit dat ze zo hard heeft gegraven om alleen maar een vriend te zoeken om mee te spelen op het strand, ook al denkt die ‘vriend’ daar toch iets anders over…

Wij als huisdier eigenaren proberen natuurlijk de beste baasjes te zijn voor onze trouwe dieren. We voeden ze met voedsel van hoge kwaliteit, zorgen ervoor dat ze goed verzorgd zijn en nemen de tijd om te kijken of alles nog in orde is. Daarnaast nemen we uitgebreid de tijd om ze alle liefde en aandacht te geven die ze verdienen. In ruil daarvoor krijgen we een maatje die er altijd voor ons is, onder welke omstandigheden dan ook.

Het klinkt als de perfecte relatie, en dat is het ook… tenminste, als je ze eenmaal hebt leren kennen en ze de regels kennen.

hond strand zand

Sommige dieren, vooral honden, hebben in het begin duidelijke regels nodig zodat ze weten wat wel en niet mag. Zo moet je er bij de ene hond voor zorgen dat hij niet meer aan je schoen kauwt, terwijl de andere nog moet leren dat hij of zij de behoefte NIET op de badkamer mat moet doen. Daarnaast heb je nog de gravers. Sommige dieren graven voor de lol, terwijl anderen het als iets nuttigs gebruiken, bijvoorbeeld om uitwerpselen te begraven.

Sheila, de hond uit onderstaande video, heeft echter een andere reden om te graven… en niet omdat ze op zoek is naar een bot! Ongeacht wat dit slechtgehumeurde beestje van plan is, kan Sheila niet stoppen met glunderen en spelen! Bekijk hieronder Sheila in actie. Heeft ze een glimlach op je gezicht gebracht, vergeet deze video dan niet te delen met al je vrienden op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ‘Gek op Dieren’ en mis niks!