Baasje Vraagt, “Wie Heeft Er In De Keuken Gepoept?” Let Goed Op De Hond Rechts…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er is geen twijfel over mogelijk dat deze video binnenkort viral zal gaan aangezien hij nu al meer dan een half miljoen keer bekeken is. Dames en heren, maak kennis met de nieuwste schuldige honden van YouTube…

Een van deze honden zusjes zit in grote problemen. Het baasje kwam eerder thuis dan verwacht en zag dat een van hen in de keuken had gepoept – maar wie is de dader? Is het Sunny de Chi-Chi… of Judy de terriër? De enige manier waarop ze erachter kan komen is door het simpelweg te vragen, en het resultaat is pure genialiteit!

puppy

Ik heb nog nooit een huisdier gezien die een mens zo goed begrijpt als deze hond. Je moet het met eigen ogen zien om het te begrijpen.

De blik op Sunny’s gezicht is gewoon onbetaalbaar. Ik kreeg tranen in mijn ogen van het lachen! De video duurt slechts acht seconden, maar dat is meer dan genoeg om mijn hart te stelen.

Het baasje vertelt dat Judy momenteel getraind wordt voor verschillende hondenshows- en competities. Haar intelligentie komt duidelijk naar voren; ik heb in lange tijd geen hond gezien die haar baasje zo goed begrijpt.

Als dit moment je heeft laten lachen, vergeet het dan niet te delen met vrienden op Facebook!