Hij Vindt Een Uitgeputte Hond, Maar Kijk Wat Er Gebeurt Wanneer Hij Haar Pups Aanraakt.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wekenlang liep Rosie de pitbull dakloos rond in de straten van Los Angeles voordat een paar heldhaftige mensen haar kwamen redden. Die mensen waren echter in voor een grote verrassing. Toen Rosie werd benaderd door Eldad was ze besluiteloos en nerveus. Eldad zag dat Rosie net was bevallen van een nestje puppy’s en ze leek ongelooflijk bezorgd. Het enige probleem was dat Eldad haar puppy’s niet kon vinden. Hij moest iets doen om haar ervan te overtuigen dat hij goede bedoelingen had met haar pups. Nadat hij een uur lang met Rosie onder een truck gezeten had, kwam hij op een briljant idee. Hij pakte zijn iPhone erbij en deed iets wat je niet zou verwachten.

hond puppy

Hij pakte zijn iPhone en speelde geluiden af van jankende puppy’s in de hoop dat Rosie zou denken dat het gejammer afkomstig zou zijn van haar eigen pups. Verbazingwekkend genoeg werkte het en Rosie liep samen met Eldad naar haar vijf kleine viervoeters toe. Alle puppy’s hadden dringend verzorging nodig, maar gelukkig waren ze eindelijk in veilige handen.

Vandaag de dag maken Rosie’s pups — Faith, Champ, Samson, Shadow, en Clyde — het goed en zijn het mooie, sterke pit bulls. Ze hebben samen met hun moeder Rosie een nieuw thuis gevonden. In de onderstaande video zie je hoe de redding verliep en hoe het nu met de puppy’s gaat. De mensen die het nestje gered hebben, vertellen dat ze dit moment nooit zullen vergeten.

Wat mooi om te weten dat de puppy’s en hun moeder een veilig thuis hebben en in goede handen zijn. Wees niet bang om deze prachtige video te delen met vrienden op Facebook!