Ze Zag Een Vuilniszak Bewegen Dus Scheurde Ze Het Open. Wat Erin Zat? Hartverscheurend…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er wordt gezegd dat een hond de beste vriend van de mens is, maar soms is het omgekeerd helaas niet zo. Dat blijkt maar weer uit het volgende verhaal. Het is moeilijk voor te stellen wat er door het hoofd gaat van iemand die een hond mishandelt. Ondanks het feit dat er veel slechte mensen op aarde zijn, lopen er ook een hele hoop goede mensen rond met hun hart op de goede plek. Twee vrouwen waren op een dag langs een rivieroever aan het wandelen, toen ze plotseling een vuilniszak zagen liggen. Ze hoorden er geluiden uit komen en scheurden de zak open. Wat ze vonden is werkelijk hartverscheurend.

Houd er rekening mee dat onderstaande foto’s als schokkend kunnen worden ervaren, maar we hebben besloten ze toch te delen om aandacht te geven aan het belang van het redden van dieren en omdat verhaal een mooi einde heeft.

De twee vrouwen vonden een arme, verwaarloosde hond in de vuilniszak. De poten van de hond waren vastgebonden met elektrisch draad voordat hij in de vuilniszak werd gestopt.

vuilniszak

Linda Li, een vrijwillige dierenredder, merkte op dat hij was bedekt met larven en honderden teken. Hij was in complete shock. Ze gaf de uitgedroogde hond wat water.

uitgedroogde hond

Vervolgens werd hij met spoed naar de dierenarts gebracht. Daar ontdekten ze dat zijn achterpoten waarschijnlijk verlamd waren als gevolg van een onbekend trauma.

dierenarts

De lieve hond begon met zijn staart te kwispelen omdat hij zo dankbaar was dat hij gered was uit zijn benarde situatie.

dierenziekenhuis

Door Oliveiro’s charmante persoonlijkheid werd hij al snel door Dominique Mastroianni geadopteerd.

hond adoptie

Hij is nu al een jaar bij haar.

hond adopteren

Het beste van alles? Zijn poten zijn compleet hersteld!

poten hond

Hij deelt zijn nieuwe leven met een paar andere honden waar hij graag mee speelt.

spelen met hond

Oliveiro heeft een volledig nieuwe kijk op het leven dankzij de behulpzame voorbijgangers die de tijd namen om hem te redden.

hond uitlaten

Dit is hij vandaag de dag. Wat een ongelooflijke transformatie voor een hond die veel geluk heeft gehad.

hond

(Bron: Facebook)

Deze hond heeft veel geluk gehad en is weer dolgelukkig bij zijn nieuwe baasjes die tenminste WEL goed voor hem zorgen. Wees niet bang om dit ongelooflijke verhaal met anderen te delen.