Deze Hond Nam Een Plastic Zak Van De Vuilnisbelt Mee Naar Huis. Wat Erin Zat? Dit Is BIZAR…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het was niet ongewoon voor de avontuurlijke hond genaamd Pui om zijn huis in Thailand te verlaten. Hij hield ervan om de buurt te verkennen en vervolgens weer terug te keren naar huis. Op een dag liep hij langs de weg waar een aantal vuilniszakken stonden. Hij begon te snuffelen aan de plastic zakken en deed vervolgens een choquerende ontdekking. Pui wist meteen wat hij moest doen. Hij sleepte de zak mee naar het huis van zijn baasje. Hij legde de zak voor de deur neer en begon luid te blaffen. Dit deed Pui anders nooit, dus er moest iets aan de hand zijn. De nicht van het baasje was nieuwsgierig naar wat er in de zak zat en besloot het te openen.

Plastic zak

Tot haar grote verbazing lag er een pasgeboren baby’tje in. De baby was er slecht aan toe, maar ademde nog wel. Haar navelstreng was zelfs nog zichtbaar. Wat voor soort monster stopt een pasgeboren baby nou in een plastic zak?! Pui’s baasje bracht het kindje zo snel mogelijk naar het ziekenhuis. Haar toestand was kritiek; ze was bijna twee maanden te vroeg geboren. Gelukkig waren de doktoren in staat om het baby’tje te helpen herstellen.

Pui werd natuurlijk geprezen als held. Hij ontving een speciale leren halsband met een medaille voor zijn heldhaftige daad. Inmiddels hebben verschillende families zich gemeld bij het Rode Kruis die het kindje willen adopteren. Bekijk hieronder de animatie van hoe Pui het baby’tje langs de weg vond en vergeet het verhaal van de dappere Pui niet te DELEN met je vrienden op Facebook. Wat hebben honden toch een geweldig instinct!