Homoseksueel pinguïnkoppel is 10 bij elkaar en krijgt een kleintje!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het is je vast wel bekend dat homoseksualiteit niet alleen bij mensen voorkomt.

Er zijn ruim 1000 diersoorten waarvan bekend is dat ze gevoelens kunnen hebben voor hetzelfde geslacht. Zo zijn er verhalen bekend van flamingo’s, pinguïns, octopussen en gorilla’s. Wist je dat in dierentuinen één op de vijf paren van de koningspinguïn van hetzelfde geslacht is? In de Bremerhaven Zoo in Duitsland woont ook een homoseksueel paar. Dot en Zee zijn zelfs al 10 jaar samen! De twee mannetjes zijn dolgelukkig bij elkaar en hebben geen oog voor de vrouwtjes in de groep. Zelfs wanneer deze bij de mannen om aandacht komen vragen willen ze er niets van weten. De twee pinguïns hebben echter nog een hele grote wens. Het viel de verzorgers namelijk al een tijdje op dat de mannetjes een nets aan het bouwen waren. Marja, zonder vrouwtje geen ei..

dotty-zee

De perfecte situatie deed zich voor toen een vrouwtje uit de groep haar ei verstootte. Ze rolde het ei uit haar eigen nest en de verzorgers waren er gelukkig op tijd bij. Deze besloten het ei in het nestje van Dotty en Zoo te leggen. Wat bleek, de pinguïns waren perfecte vaders!

Dotty en Zoo zijn niet het enige homoseksuele stel in deze dierentuin. Er wonen nog 3 andere paartjes van hetzelfde geslacht. Omdat de Humboldtpinguïn in het wild met uitsterven wordt bedreigt werd in de dierentuin een fokprogramma gestart. Er leven nog maar 2000 Humboldtpinguïn in het wild. Vanuit een dierentuin uit Zweden werden 6 vrouwtjes overgevlogen. De mannen monster hier echter niets van weten. Ze bleven trouw bij elkaar en lieten de Zweedse dames links liggen.

DIT MOET JE ZIEN
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!