Hij Verspreidde Koekjesdeeg Over De Onderkant Van Een Muffin Pan. De Reden Waarom? Overheerlijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als je denkt dat koekjesdeeg alleen nog maar gebruikt wordt voor het maken van koekjes, dan heb je het mis. Koekjesdeeg wordt namelijk niet meer alleen gebruikt voor het maken van overheerlijke koekjes, tegenwoordig wordt het ook gebruikt voor andere heerlijke traktaties (of natuurlijk om gewoon zo op te eten.)

En het leuke is dat deze recepten helemaal niet zo moeilijk zijn om te maken. Dankzij deze nieuwe video van Dave Hax maak je binnen enkele minuten je eigen chocolate chip koekjes.

muffin-pan

Het recept is simpel, maar zal iets meer tijd kosten als je het koekjesdeeg vanaf het begin af aan maakt, net als DaveHax doet. Je hebt nodig: boter, bruine suiker, eieren, vanille extract, zelfrijzend bakmeel, cacaopoeder, bakpoeder en natuurlijk chocolade chips. De onderstaande video laat precies zien hoe je de ingrediënten mixt om de koekjesdeeg te creëren.

Zodra je de koekjesdeeg hebt gemaakt, pak je een muffin pan, draait het om en smeert de onderkant in met boter. Verspreid vervolgens het koekjesdeeg over de onderkant en bak het voor ongeveer 12 minuten op 180 graden Celsius en voilà, je hebt een overheerlijke traktatie gemaakt! Heb je wat aan dit recept gehad of wil je het eens uitproberen? Vergeet het dan niet te delen zodat meer mensen hiervan kunnen genieten.