Hij Tapet Willekeurige Stukken Karton Aan Elkaar, Maar Het Eindresultaat Is Briljant!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

We hebben allemaal wel wat kartonnen dozen thuis staan. Voornamelijk worden ze gebruikt bij verhuizingen of worden ze bezorgd als pakketje, maar waar de man uit het volgende filmpje zijn kartonnen dozen voor gebruikt zal je verbazen.

Je kast op orde houden is een vaardigheid die niet iedereen heeft. Daarom wordt in deze video stap voor stap uitgelegd hoe je met een hulpstuk op een creatieve en slimme manier t-shirts op kunt vouwen.

t-shirt-vouwen

Dit geweldige DIY project is ideaal voor huisvrouwen of mannen die niet zo handig zijn met het opvouwen van kleding. Het mooie is dat je niet veel nodig hebt: een kartonnen doos, liniaal, potlood of pen, duct tape en mesje is voldoende. Het eindresultaat is een zelfgemaakte t-shirt vouwer. Vanaf nu vouw je je kleding binnen enkele seconden op een perfecte manier op! Je kunt hem ook een vrolijk kleurtje geven om hem vervolgens cadeau te geven aan een vriend(in). Wat een leuk idee! Als je dit DIY project leuk vond, vergeet het dan niet te delen met je vrienden op Facebook!