Hij Sprong Op De Rug Van Zijn Hond, Maar Wat Er Vervolgens Gebeurde Heeft Mijn Hart Verwarmd.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het is altijd prachtig om te zien hoeveel plezier een hond kan brengen in het leven van een kind. In deze video maken we kennis met een jongetje genaamd Joshua en zijn beste vriend Toby.

Deze video laat de loyaalheid en liefde zien die honden hebben voor hun familie. Joshua vertrouwt zijn viervoetige vriend voor de volle honderd procent en dat levert deze mooie beelden op. Toch blijven honden en kinderen een apart verhaal.

Meestal is de liefde er meteen en ontstaat er gelijk een klik tussen kind en hond, maar dat is niet altijd het geval.

hond-en-kind

Daarom geldt altijd dat een kind en een hond nooit alleen gelaten mogen worden. Zelfs al is jouw hond de allerliefste van de wereld; het is en blijft een dier en je weet nooit welke omstandigheden welk gedrag kunnen uitlokken – tenzij je erbij bent om in te grijpen als dat noodzakelijk is. Bekijk hieronder hoe de twee beste vrienden samen in de tuin spelen.

En ook al is Toby meer geïnteresseerd in slapen dan in spelen, laat hij zijn kleine vriend helemaal zijn gang gaan. Wat een prachtig voorbeeld van onvoorwaardelijke liefde tussen kind en dier. Herken jij jezelf in dit verhaal en heb jij zelf een hond die altijd voor je klaarstaat en je veel liefde geeft, of ken je iemand met zo’n hond, vergeet deze video dan niet (met hen) te delen.