Hij Lijkt Op Een Normale Hond, Maar Toen Hij Naar Zijn Baas Rende Viel Mijn Mond Open.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen ik The Hulk, een gigantische 17-maanden oude pitbull voor de eerste keer zag, kon ik mijn ogen niet geloven. Hij doet zijn naam zeker eer aan! Deze gigantische hond weegt ruim 173 pond en is niet alleen de grootste pitbull, maar misschien wel de grootste hond die ik ooit in mijn leven gezien heb. Pitbulls kunnen best eng zijn en van zo’n grote hond als deze kunnen zelfs de grootste hondenliefhebbers best een beetje bang worden. Maar in deze video wordt duidelijk dat hij gewoon een hele lieve hond is.

pitbull

Je kunt hem vergelijken met een gigantische teddybeer. Dit komt goed naar voren wanneer zijn baasje hem een speeltje geeft. Zelfs al is hij veel groter dan haar, hij blijft lief en komt goed getraind over. Verschillende dierenorganisaties zeggen dat in het verleden en tot op de dag van vandaag pitbulls gezien worden als felle honden die special zijn getraind om te vechten. En hoewel dat waar is, zijn pitbulls natuurlijk ook gewoon opgevoed door hun eigenaren en ligt hun gedrag niet alleen aan het DNA. Ze zijn er heilig van overtuigd dat “Alle honden, inclusief pitbulls, individuen zijn,” en op die manier behandeld moeten worden.