Het zal je maar gebeuren, een Oscar winnaar die zomaar op je bruiloft langs komt!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er zijn maar weinig gebeurtenissen in een mensenleven die zo indrukwekkend en leuk zijn dan een bruiloft!

Wat is er namelijk niet leuk aan het geven van een groot feest voor je vrienden en familie ter eren van jullie liefde? Er wordt gegeten en gedanst. De gasten geven vaak hilarische en emotionele speeches en de romantiek spat er vanaf wanneer het gelukkige stel elkaar het ja-woord geeft. Als bruid wordt prachtig opgedoft en de bruidegom kan hopelijk zijn tranen niet bedwingen wanneer hij zou toekomstige vrouw voor het eerst in haar trouwjurk ziet. Voor de meeste mensen is hun trouwdag de mooiste dag van hun leven!

tom-1

Dat geldt zeker voor dit gelukkige stel. Elisabeth and Ryan waren bezig met het maken van hun trouwfoto’s wanneer de photoshoot wordt onderbroken door een wereldberoemde Oscar winnaar! Op de foto hierboven heeft huwelijksfotograaf Meg Miller precies het moment weten vast te leggen waarop het bruidspaar zich realiseert dat niemand minder dan Tom Hanks heb een bezoekje komt brengen!

tom-2

Op het moment van de foto’s was het stel in Central Park in New York. De meeste mensen in het park gunden het stel alle ruimte om zo de mooiste trouwfoto’s te kunnen maken. Maar er is één man met een petje op die zich hier niets van aantrekt. Hij loopt recht op het stel af en stelt zichzelf aan ze voor. Tom Hanks maakt deze bijzondere dag voor het koppel nog gedenkwaardiger!

Het bruidspaar weet eerst niet zo goed hoe ze moeten reageren. Ze hadden nooit gedacht een beroemdheid om hun huwelijk te gast te hebben! Tom Hanks pakt zijn telefoon erbij en neemt een selfie met het bruidspaar. Deze foto post hij later die dag op zijn Instagram!

Elisabeth post zelf ook een foto van haar en Tom Hanks die haar hand kust op Instagram met de tekst: “Sorry Tom, maar ik ben bezet.”De bijzondere ontmoeting zorgt absoluut voor hele originele trouwfoto’s!

DIT MOET JE ZIEN
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.