Het Was Een Normale Bruiloft, Totdat Ze Zagen Wie Er Binnenkwamen…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Je trouwdag: misschien wel de mooiste dag uit je leven. Je wilt natuurlijk dat deze speciale dag zo soepel mogelijk verloopt en dat er geen gekke dingen gebeuren. Uiteindelijk komt zo’n dag helemaal goed en gebeuren er geen onverwachte dingen, maar wat deze koppels op hun bruiloft aantroffen nadat ze “Ja, ik wil!” hadden gezegd overtreft alles. In deze video besloot de band Maroon 5 om een aantal bruiloften geheel onverwachts te bezoeken. Ze hadden een camera bij om alles vast te leggen. De band verraste een paar bruiden en bruidegommen door spontaan binnen te vallen en liedjes te gaan spelen.

bruiloft

In de eerste instantie heeft niemand door wat er precies aan de hand is, maar zodra Adam Levine begint te zingen wordt het helemaal duidelijk: ze zijn getuige van een mini-concert van Maroon 5, en dat op hun bruiloft! Zoals je in de video kunt zijn ze erg geschrokken — en zeer verrast — door de band die plotseling voor hun neus stond. Het is een waar genoegen om te zien hoe ze reageren!

Deze stunt was speciaal gemaakt voor in de nieuwste videoclip “Sugar” van Maroon 5. Het is werkelijk hartverwarmend om te zien hoe de koppels en hun gasten begonnen te dansen en zingen op de muziek. Iedereen leek er veel plezier in te hebben. Wat een geweldige verrassing!