Het Was Een Normale Bruiloft, Totdat Hij DIT Tegen Zijn Stiefdochter Zegt!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De Amerikaanse Brian Scott trouwde onlangs met zijn vriendin Whitney. Toen hij zijn trouwgelofte aflegde, hielden veel bruidsgasten het niet droog. Dat lukte al helemaal niet meer toen hij besloot een trouwgelofte af te leggen aan zijn stiefdochter. Eerst belooft Scott zijn vrouw eeuwige trouw. De gasten zijn emotioneel en lijken zeer geraakt door de krachtige woorden van de bruidegom. Maar dit is nog niet alles, want het wordt nog mooier…

bruidegom

Scott pakt namelijk zijn stiefdochter Brielle bij de hand en zegt haar het volgende: “Ik beloof je dat ik voor altijd je hand vast zal houden en met je meeloop over straat, en zal zorgen dat je het goed hebt in je leven. Ik beloof dat ik je laat bidden voor het eten en ik beloof om je verhalen voor te lezen voor het slapen gaan, ik beloof je dat ik je altijd dicht bij me hou. Ik beloof je dat ik je zal laten zien hoe een man zijn vouw hoort te behandelen in mijn relatie met je moeder en, boven alles, beloof ik dat ik je zal beschermen, voor je zal zorgen en voor altijd van je zal houden.

Wat een prachtig moment op een voor Brian en Whitney wonderbaarlijke dag. Gelukkig konden wij ook meegenieten dankzij camera’s die aanwezig waren op de bruiloft. Spoel door naar 4:15 minuut als je gelijk de hartverwarmende trouwbelofte wilt zien.