Het Kostte Hem 3 Maanden Om Dit Domino Kunstwerk Te Creëren. Het Eindresultaat Is Verbazingwekkend.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Al vanaf jonge leeftijd worden onze hersenen getraind om patronen en vormen te herkennen. We kunnen dingen uit het leven identificeren door het te associëren met objecten en er vervolgens een vorm of patroon aan te geven.

Het menselijk brein is een krachtig centrum dat constant deze associaties uitvoert. We zijn daar onszelf niet altijd van bewust.

Moet je eens voorstellen hoe moe je zou worden als je je constant bewust was van alle patronen die je hersenen maken. Sommige mensen hebben geleerd om perfect met deze patronen om te gaan en dit voorbeeld komt naar voren in het volgende filmpje.

domino-steentjes

Als je denkt dat je een echte domino expert bent en de moeilijkste domino set-ups al eens uitgeprobeerd hebt, dan heb je vast dit filmpje van domino masters Milliondollarboy en Hevesh5 nog niet gezien. In dit filmpje laat het ‘domino-duo’ zien wat voor kunstwerken ze gemaakt hebben. Het project werd gefilmd in de Verenigde Staten en Duitsland en duurde maar liefst 3 maanden om het te voltooien. Als deze mannen op YouTube geen succes hadden gehad, dan waren ze vast wel succesvol geweest als industrieel ingenieurs.

Vergeet het maken van gewone domino-rijtjes: Deze twee jongens zijn meer geïnteresseerd in het verwoesten van steden met elementen als speelkaarten en duct tape. Natuurlijk is het niet zo makkelijk als het lijkt. Wat een geduld moet je hier voor nodig hebben. Petje af voor deze twee heren. Wat een kunst!