Het Is Ongelooflijk Wat Er Elke Dag Uit Het Bos Komt Om Deze Vrouw Te Begroeten.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Velen van ons hebben een huisdier die je ’s ochtends begroet met een flinke knuffel. Maar wat deze vrouw elke ochtend verwelkomt hadden we niet verwacht! In de volgende video hoor je de vrouw: “Little girl? Little girl?” roepen, iets wat elk baasje roept naar zijn of haar trouwe viervoeter. Maar in plaats van dat ze haar hond of kat roept, roept ze naar iets compleet anders… Ze roept namelijk haar kleine hert! En het is nog een schattig hert ook die elke ochtend flink wat honger heeft, zo blijkt uit het filmpje. Bekijk hieronder de schattige foto’s en ten slotte de video van YouTuber deermommy2 voor je dagelijkse dosis awww.

Wat zou er elke dag uit het bos kunnen komen?

hert-komt-uit-bos

Ahh, kijk nou toch!

hert

De kleine hinde komt vrolijk aangedraafd. Het lijkt er zelfs op dat ze met haar staart kwispelt! Doen herten dat trouwens wel?

hinde

Ze volgt de vrouw trouw, omdat ze weet dat ze iets lekkers krijgt.

melk

Onthoud wel, hoe schattig dit ook lijkt, dat het niet altijd verstandig is om dit soort dieren voedsel te geven dat eigenlijk voor mensen bedoeld is. Als je langs een verdwaald baby dier loopt of een gewond dier tegenkomt, dan is de beste oplossing om de dierenambulance of een dierenarts te bellen!