Deze Moeder Laat Haar Kalf Achter, Maar Kijk Wat De Cameraman Vervolgens Doet. ONGELOOFLIJK!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het begon allemaal op een zonnige morgen, toen YouTube gebruiker Darius zag hoe twee kleine herten werden geboren in zijn tuin. Het was het begin van een ontroerend verhaal…

Het viel hem op dat een van de hertjes mank liep waardoor ze haar moeder niet kon bijhouden. Het kalf werd uiteindelijk achtergelaten door haar moeder en broertje. Het gebeurde allemaal in de tuin van Darius. Hij wist dat het hertje het niet op eigen kracht zou overleven, dus besloot de dierenliefhebber haar naar de dierenarts te brengen zodat ze geholpen kon worden.

Wat er daarna gebeurde is werkelijk hartverwarmend; Darius besloot het hertje tijdelijk te adopteren. De video die hij maakte werd al snel een paar miljoen keer bekeken.

dierenarts

ZIE OOK: Een babyhert rende naar deze Duitse dog, maar je gelooft nooit hoe de hond reageerde!

“Ik had nooit gedacht dat mijn verhaal zo populair zou worden,” vertelt Darius. “Ik ben geen voorstander van het houden van een wild dier als huisdier, maar dit was een uitzonderlijke situatie.” Bekijk in de onderstaande video wat er gebeurt als Darius het kalf herenigt met haar moeder. Zal de moeder haar kalf accepteren? Je krijgt het hieronder te zien. Vergeet dit ontroerende filmpje niet te delen met alle dierenliefhebbers op Facebook!

Meer dierenverhalen? Like ‘Gek op Dieren’ en mis niks!