8 Jaar Geleden Werd Zijn Puppy Gestolen. Wacht Tot Je Ziet Wie Er Nu Komt Binnenwandelen…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Op 7 april 2007 verdween de geliefde puppy van Joshua uit zijn tuin. Hij klopte op deuren en benaderde iedereen uit zijn buurt, maar uiteindelijk kwam hij erachter dat Duke was gestolen.

Maar afgelopen week gebeurde er iets ongelooflijks. Een vrouw zag de inmiddels 9-jarige flink gegroeide hond alleen over straat lopen. Ze besloot op pad te gaan om Duke’s baasje te vinden.

De barmhartige Samaritaan nam de hond mee naar het Tamiami Animal Hospital, waar ze hem controleerden op een microchip.

hond microchip

De chip werd teruggekoppeld naar Joshua, die in de tussentijd een andere hond had genomen, genaamd Duke Jr. Hij had nooit durven dromen wat er vervolgens gebeurde. Joshua werd opgeroepen om naar het dierenziekenhuis te komen, waar hij gespannen aan het wachten was om zich te herenigen met Duke. Na de hartverwarmende hereniging die je hieronder kan zien, nam hij Duke mee naar huis en maakte de hond kennis met zijn vrouw, hun twee jonge zoontjes en hun drie andere honden.

Duke heeft acht jaar lang niet met Joshua gespeeld, maar het lijkt net of ze elkaar nog precies herkennen en hij herinnert zich Joshua’s geur, stem en commando’s zelfs nog. Natuurlijk zal Joshua nooit weten wat er in de tussentijd allemaal gebeurt is met Duke en waar hij al die tijd geweest is, maar hij en zijn familie zijn dolblij dat hij weer terug is en zullen de rest van hun leven goed op hem passen.

Bekijk hieronder de ontroerende hereniging en deel dit geweldige moment met je vrinden op Facebook!