Een Jongen Vindt Het Nodig Om Stenen Te Gooien Naar Twee Onschuldige Honden, Maar Dan Gebeurt Er DIT!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In de onderstaande video zien we hoe een shirtloze jongen een steen gooit naar twee onschuldige honden. Maar zodra hij de steen heeft gegooid, laten de honden zien waarom je nooit ruzie moet zoeken met mens beste vriend.

De opname toont hoe een kwajongen een aantal stenen van de grond raapt om ze vervolgens naar de honden te gooien. Hoewel de honden gelukkig niet worden geraakt, duurt het niet lang voordat de agressieve jongen krijgt wat hij verdient. Nadat hij drie stenen heeft gegooid, rennen de Duitse herders op hem af. De jongen heeft niets in te brengen; hij ligt op de grond en wordt waarschijnlijk over zijn hele lichaam gebeten. Tegen het einde van de video vindt de eigenaar van de Duitse herders dat de jongen zijn straf wel heeft gehad en zorgt dat de honden hem loslaten.

duitse herdershond herder

ZIE OOK: Een gigantische hond valt deze kleine kitten aan, maar kijk naar de reactie van de moederpoes!

Denk jij dat deze jongen ooit nog een poging zal wagen om een dier te mishandelen? Vergeet dit filmpje niet te delen met je vrienden op Facebook als je ook vindt dat deze jongen zijn les heeft geleerd. Zoek nooit ruzie met mens beste vriend!

Volg ons op Facebook: