Heel Het Internet Praat Over Deze Kat. En Je Moet Zien Waarom!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dit is Monty, een super schattige en unieke kat die ieders humeur stukken beter maakt. Maar zoals je kunt zien is Monty iets anders dan andere katten. Monty was namelijk geboren zonder neusbrug, wat duidelijk in de foto’s naar voren komt. En als hij niest, klinkt dat net iets harder dan een gewone katten-nies. Maar ach, moet je dat koppie eens zien. Is het niet schattig?

De meeste mensen zullen hem schattig vinden op het eerste gezicht. Maar Monty was pas geadopteerd uit een dierenasiel toen hij 3 jaar oud was. Veel mensen kwamen naar hem kijken, maar ook al was hij zo schattig, niemand wou hem hebben omdat hij speciaal behandeld moest worden. Na 3 jaar kwam er voor Monty gelukkig een einde aan het leven in het dierenasiel, en vond hij een warm onderkomen bij een familie die goed voor hem zorgt en het juist bewonderen dat hij zo anders is. En gelukkig voor ons wilde de familie de foto’s met de wereld delen.

Monty de kat

monty-de-kat

Lekker chillen in een tas met zijn eigen hoofd erop

katMonty speelt graag op zijn telefoon

monty-katHet ziet ernaar uit dat andere katten hem ook wel zien zitten

kittensOh Monty, nu moet je niet de diva uit gaan hangen

monty-diva

Het is vermoeiend om een beroemde kat te zijn

internet-kat

PAWsome!

pawsome

Jij ook, Monty!

monty-kittenMonty heeft ook last van enkele blaasproblemen, maar dat weerhoudt zijn familie niet om goed voor hem te zorgen en te vertroetelen. Monty is gewoon een beetje anders (zoals we allemaal zijn). Check ook even zijn eigen Facebook pagina. Zo schattig!

Bronnen: Monty, BoredPanda