Hij filmt zijn zoons eerste dag terug op school. Wat hij weet vast te leggen? Hartverwarmend mooi!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ik heb ontzettend veel bewondering voor kinderen. Misschien nog wel meer dan sommigen volwassenen.

Niet omdat ik diep van binnen nog steeds kind wil zijn, zonder zorgen, zonder verantwoordelijkheden. Maar natuurlijk ook omdat kinderen de meest vriendelijke mensen op onze planeet zijn. Het maakt niet uit waar ze zijn of wat ze aan het doen zijn. Als ze op de juiste manier zijn opgevoed zullen ze vriendelijk tegen zowat iedereen zijn. De kleine jongen genaamd Tyler uit de volgende video komt voor het eerst weer het klaslokaal in nadat hij een week ziek is geweest. Zijn vader besloot het moment vast te leggen waarin hij eindelijk weer zijn klaslokaal inloopt. Hij wilde de reactie van zijn klasgenootjes vastleggen.

school

Gelukkig maakt hij deze keuze, want Tyler zijn klasgenootjes hebben de allerleukste reactie OOIT wanneer Tyler weer de klas in komt lopen.

Het meisje met de hoofdband krijgt gewoon GEEN genoeg van zijn nieuwe kapsel. Zelfs de jongetjes komen naar hem toe om hem een knuffel te geven. De liefde en vrolijkheid in deze klas is behoorlijk aanstekelijk!

Niet alleen zeggen kinderen de leukste dingen tegen elkaar. Deze video bewijst hoe vriendelijk en liefdevol kinderen kunnen zijn. Ondanks dat ik zelf nog geen kinderen heb, kan ik niet wachten tot het moment daar is.