Ze vragen zich af hoe hun kat gaat reageren op de pasgeboren baby. Dan doet het beestje iets hartverwarmends!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Katten willen dolgraag knuffelen, net zoals baby’s. Beiden hebben ze liefde en zorg nodig en het liefst verdeel je dat als ouder op evenredige en eerlijke wijze.

Toch blijkt dat in de praktijk niet altijd mogelijk, waardoor de plotselinge verschuiving van alle aandacht kan leiden tot jaloezie bij huisdieren. De ouders uit het filmpje zijn daarom ook benieuwd naar de reactie van hun kat Lemsie op hun pasgeboren zoontje.

kitten

Maar vanaf het eerste moment dat de twee met elkaar kennismaken, ontstond er een bijzondere band. De kat is namelijk gek op zijn nieuwe maatje. Elke keer als de baby ook maar een klein geluid maakt, haast de kat zich naar hem toe om te kijken of alles nog wel goed gaat. In de video zie je hoe het beestje zijn liefde voor de baby op de mooist mogelijke manier laat zien. Deze video heeft mijn dag helemaal gemaakt!

Heb jij ook zo genoten van deze video? Vergeet deze dan zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!