9-Jarig Meisje Zit Doodstil Achter De Harp. Wanneer Ze Begint Te Spelen Is Het Publiek VERBIJSTERD!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als je de muziek uit deze video alleen zou horen, zonder te zien wie het speelt, zou je niet zeggen dat het stuk gespeeld wordt door een 9-jarig meisje.

Als het aankomt op het bespelen van de harp, is Alisa Sadikova een wonderkind. Op 12 december 2012 speelde ze tijdens het “XIII International Winter Festival” in St. Petersburg, Rusland, een stuk dat alleen maar omschreven kan worden als ‘meesterlijk’. Al van jongs af aan wordt Alisa geprezen om haar uitzonderlijke muzikale talent. Toen ze nog maar 3 jaar oud was, was het al duidelijk dat ze over een geweldig talent beschikte. Haar muzieklerares, Olga Shevelevich, vertelde dat toen ze Alisa voor het eerst hoorde spelen, de zaal met stomheid geslagen was.

harp, harp instrument

ZIE OOK: 5-jarig meisje zit achter een drumstel, maar wanneer ze DIT nummer begint te drummen? WOW!

“Het was de eerste keer dat ze een instrument bespeelde, vertelt Shevelevich. “Ik ben nog steeds met stomheid geslagen als ik haar op de harp hoor spelen. Alleen een genie kan doen wat zij doet.” Bekijk hieronder het fantastische optreden van deze jonge harpiste en vergeet deze video niet te delen met je vrienden op Facebook als je onder de indruk bent van haar muzikale kwaliteiten!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!