Ze wrijft 3 paracetamol pillen in haar haren. Dit klinkt vreemd, maar wacht tot je ziet waar het goed voor is!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Veel producten die wij in huis hebben zijn voor meerdere dingen inzetbaar. Zo kennen we natuurlijk allemaal azijn en baking soda, maar er zijn honderden andere producten die net zo multi-inzetbaar zijn.

Wat je misschien nog niet wist, is dat je paracetamol ook voor meerdere dingen kunt gebruiken. In dit artikel laten wij jou een aantal geniale manieren zien om paracetamol in het dagelijks leven te gebruiken. Zo kun je paracetamol bijvoorbeeld gebruiken bij de verzorging van je haar en huid. Paracetamol helpt namelijk heel goed tegen het verwijderen van roos in je haar. Maar dat is nog niet alles; lees snel verder om erachter te komen waar je paracetamol nog meer voor kunt gebruiken. Ik weet zeker dat je nog niet op de hoogte was van onderstaande voordelen!

Haarverzorging.

haarverzorging

Verkruimel 3 pillen en meng het met wat shampoo. Breng het direct aan op de hoofdhuid, even kort masseren en daarna afspoelen. Het zuur dat paracetamol bevat werkt uitermate goed om de aanmaak van roos tegen te gaan.

Huidverzorging.

huidverzorging

Het is bewezen dat de stof in paracetamol kan helpen tegen psoriasis en acne. Verkruimel 5 paracetamol in een half lauw glas water. Het geheel goed roeren tot dat de pillen zijn opgelost. Breng het aan op de delen van de huid die geïrriteerd zijn.

Verwijder vlekken uit kleding.

zweetvlekken

Zweetvlekken uit je witte shirts halen is soms nogal een klus, maar niet als je paracetamol bij de hand hebt. Maak een pasta van twee pillen en een bodempje. Smeer de paracetamol pasta op de zweetvlekken en was de kleding in de wasmachine met een normaal programma.

Tuinplanten.

plantenspray

Paracetamol voorkomt de productie van schimmel en ethyleen, beide verantwoordelijk voor de verslechtering van tuinplanten. Verkruimel een aantal paracetamol pillen in water en doe het mengsel in een plantenspuit. Spuit het mengsel vervolgens over je planten om de productie van schimmel en ethyleen tegen te gaan.

Best wel bijzonder wat je er allemaal mee kunt doen! Welke tip ga jij uitproberen? Laat het ons weten en vergeet dit artikel niet te delen met al je vrienden op Facebook als je er iets aan hebt gehad!