Camera legt vast hoe een hardloopster instort vlak voor de finish. Wat haar tegenstanders vervolgens doen is prachtig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Madeline vloog werkelijk over de baan toen ze uit het niets vlak voor de finish instortte.

Met nog maar een kleine 10 meter te gaan kwam ze in een positie terecht die je je ergste vijand nog niet gunt. Het leek erop alsof ze haar krachten te snel had ingezet over de laatste honderd meter. Haar benen zakte in, en was niet in staat om alleen te race af te maken. Renster na renster liep voorbij de gevallen atleet. Allemaal gaven ze Madeline nog een blik voordat ze haar voorbij renden.

instorten

Het leek in de eerste instantie alsof de race voorbij was voor Madeline. Toch was dit iets wat twee van de rensters zich niet aan hen voorbij konden laten gaan.

Rivalen Evie en Rachel moesten toen een moeilijke beslissing nemen. Ze konden doorrennen zodat ze de top 10 nog zouden halen, of ze konden een mede atleet helpen om de race toch nog af te maken. De keuze die ze toen maakten zegt veel over de standaard en het moraal van de meiden.

Evie en Rachel verspilden hun kansen in de race dor Madeline te helpen op de laatste meters. Samen tilden ze de gevallen atleet op aan haar armen en en hielpen haar over de eindstreep.

Wat een geweldige sportvrouwen! Dit is een groot teken van respect voor de concurrent waar we allemaal een voorbeeld aan mogen nemen.

DIT MOET JE ZIEN
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!