Wat Jouw Handpalm Zegt Over Je Persoonlijkheid. Ik Kan Niet Geloven Hoe Waar De Mijne Is…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Handlezen is van oudsher een leuk tijdverdrijf om meer over iemands karakter te leren. Zo zou de lengte van onze vingers onthullen wat onze persoonlijkheid is.

Niet alleen de lengte van de vingers kan vertellen wie we echt zijn. In de onderstaande afbeelding zie je de zogenaamde ‘hartlijn’ die laat zien hoe het met onze relaties met anderen is gesteld. De hartlijn loopt van de buitenste rand van de handpalm naar de middelvinger.

Door je eigen hand te vergelijken met een van de handen uit de afbeelding, kun je op eenvoudige manier zien wat je hartlijn over jou zegt. We kunnen niet garanderen dat dit allemaal op waarheid berust, maar het bijzondere is dat je je waarschijnlijk toch zult herkennen in de resultaten.

handpalm

Wat jouw hartlijn zegt over jouw relaties met anderen:

A) Begint jouw hartlijn onder de middelvinger, dan ben je een geboren leider. Je bent zelfstandig, ambitieus en intelligent. Je bent vastberaden, maar ook minder gevoelig en je kunt worden gezien als een afstandelijk en koud persoon.

B) Als je hartlijn begint tussen de lange vinger en de wijsvinger dan ben je een zorgzaam persoon die aardig en vriendelijk is ten opzichte van anderen. Tevens ben je een betrouwbaar persoon.

C) Als je hartlijn begint onder de wijsvinger, heb je dezelfde reeks kenmerken als personen uit categorie ”A”.


D) Als je hartlijn begint tussen de wijsvinger en duim ben je een geduldig, zorgzaam en gevoelig persoon.

Vergeet deze informatie niet te delen met je vrienden op Facebook om hen ook te laten ontdekken hoe het met hun hartlijn zit!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!