Ze Giet 2 Flessen Coca-Cola Over Haar Haar. Het Eindresultaat? Perfectie!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Maak kennis met YouTube beauty goeroe Ellko. Op haar kanaal probeert ze allerlei bizarre beauty tips & trucs uit om te zien of ze écht werken. Deze keer ging ze op onderzoek uit om er achter te komen wat voor effect cola heeft op je haar.

De bedoeling is dat je je haar wast met cola om er vervolgens prachtige krullen van te krijgen. Hiervoor heb je dus geen dure haarproducten of andere dingen nodig. Tot haar grote verbazing ontdekt Ellko in haar video dat dit trucje nog echt werkt ook!

Dankzij twee flessen Coca-Cola weet ze haar haar op een prachtige manier te transformeren. Ellko geeft de “Coca-Cola haarspoeling” een dikke duim omhoog. “Ik ben onder de indruk van het resultaat. Ik dacht echt dat het niet zou werken en dat mijn haar er na afloop nog precies hetzelfde uit zou zien,” vertelt ze. Maar hoe werkt dit dan precies?

haarproducten haarproduct haarverzorging kapsalon shampoo conditioner krullen

Wel, het geheim is als volgt: aangebracht op het haar, zal de zuuroplossing in Coca-Cola ervoor zorgen dat de cuticula (schubbenlaag) van het haar samentrekt (of strakker wordt) en dit maakt dat het haar er gladder en glanzender uitziet.

Dit betekent eveneens dat het haar (vooral dan haar dat de neiging heeft om te krullen) een verhoging zal hebben van de natuurlijke krul. Breng gewoon wat Coca-Cola aan op het haar laat het product enkele minuutjes zitten (ongeveer 5 tot 10 minuutjes) en was het haar daarna.

Succes verzekerd! Bekijk in de onderstaande video hoe ze de cola als haarproduct gebruikt. Ben jij van plan om dit trucje uit te proberen? Laat het weten en vergeet deze tip niet te delen op Facebook als je het een interessante manier vindt om een leuk effect te geven aan je haren!