Haar Laatste Wens Was Om Haar Geliefde Paard Nog Een Keer Te Zien. Wat Er Volgde Heeft Me Diep Geraakt.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Sheila Marsh is altijd al een dierenliefhebster geweest, maar haar favoriete dier was toch echt Bronwen, een paard dat ze al 25 jaar lang verzorgde sinds het een veulen was. Helaas nam de gezondheid van Sheila drastisch af, en de 77-jarige grootmoeder sprak onlangs haar laatste wens uit: haar geliefde paard nog een laatste keer zien. Sheila’s familie en de medewerkers van het Wigan Royal ziekenhuis in Lancashire, Noord-Engeland, regelde dat het paard Bronwen haar voor de laatste keer kon bezoeken bij haar ziekenbed dat naar buiten was gereden en op de parkeerplaats van het ziekenhuis was gezet. Hun laatste ontmoeting was vastgelegd in deze ontroerende foto.
paard-laatste-afscheid

“Sheila riep zachtjes de naam van Brownen en het paard bukte teder en kuste haar op de wang. Daarna namen ze voorgoed afscheid van elkaar,” zei een verpleegster die aanwezig was bij het emotionele afscheid. 

Een paar uur nadat Sheila haar laatste wens had uitgesproken, overleed ze. Ik ben zo blij dat ze de beiden de kans kregen om afshceid van elkaar te nemen. Deel dit ontroerende verhaal met anderen.