Ze Zeggen Dat Ze ‘Geen Botten In Haar Lichaam Heeft.’ Wat Ze Deed Toen Ze Opstond? WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ik krijg al pijn in mijn rug als ik moet bukken om iets op te rapen, dus toen ik zag wat dit meisje kon, viel mijn mond wagenwijd open! Hoe ze het doet? Dat is de vraag die iedereen bezighoudt na het zien van deze geweldige routine die uitgevoerd wordt door de Bulgaarse gymnast Boyanka Angelova. De jonge gymnast gaf dit optreden tijdens de Europese Kampioenschappen in Turijn 8 jaar geleden, maar nu wordt dit filmpje pas opgepikt. En dat is ook niet zo gek, want moet je eens zien wat ze allemaal kan!

fitness bal gymnast medicijnbal

Wij bij Viralmundo hebben al veel ongelooflijke performances voorbij zien komen. Neem een voorbeeld aan Daria Kondakova, een ritmische gymnast uit Rusland die wereldkampioene werd na haar ongelooflijke routine met een bal. Hoewel we veel knappe optredens voorbij zien komen, komen we maar zelden gymnasten tegen die zo jong zijn als Boyanka. Op 13-jarige leeftijd liet ze de juryleden en het publiek in shock achter met bewegingen waarvan ik dacht dat ze onmogelijk waren! Ik verbaas me tevens over het feit dat Boyanka ‘slechts’ tweede is geworden, want in mijn opzicht verdient ze veel meer dan dat. Ben jij onder de indruk van haar bewegingen? Vergeet deze video dan niet te DELEN op je Facebook pagina zodat al je vrienden het kunnen zien!

Volg ons op Facebook: