Wanneer hij hoort dat hun pleegouders zijn broertjes en zusjes mishandelen besluit hij in te grijpen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het was 2012 toen de Amerikaanse Keoni Bush-Loo voor het eerst het footballveld van de universiteit van Arizona betrad.

Als eerstejaars student was Keoni een van de nieuwste leden van de nieuwste spelers van de Arizona Wildcats. Hij wist zich al snel op te werken tot een van de beste en meest geliefde sporters. Alles lijkt de 20 jarige Keoni mee te zitten. Hij had toen nog niet kunnen bedanken hoe erg zijn leven over 2 jaar verandert zou zijn!

gezin

In 2014 trouwt Keoni met zijn vriendin Brianna en kort daarna moet hij zijn sport carrière op een laag pitje zetten. Hij krijgt te horen dat zijn vijf broertjes en zusjes werden mishandeld door het pleeggezin waar ze opgroeiden! Keoni stapt direct naar de politie en de pleegouders worden gearresteerd. Maar hiermee heeft hij nog niet het gevoel dat zijn broertjes en zusjes veilig zijn..

Nu deze pleegouders achter de tralies verdwijnen zullen de kinderen in een nieuw gezin worden ondergebracht en misschien wel in verschillende gezinnen. Keoni besluit daarom samen met zijn vrouw zijn broertjes en zusjes op te voeden!

Op 22 jarige leeftijd nemen Keoni en Brianna alle 5 de kinderen in huis! Na een tijdje besluiten ze zelfs om de jongste 2 broertje te adopteren! De andere 3 kinderen worden geadopteerd door andere familieleden. Zo kunnen ze allemaal veilig opgroeien zonder de angst verwaarloost, mishandelt of verlaten te worden.

Inmiddels heeft Keoni zijn football carrière weer opgepakt. Hoewel het erg zwaar is om dit te combineren met het opvoeden van zijn twee broertje is hij nu een succesvol speler bij het team van Hawai!

Wat zijn deze twee jongen mensen een enorme inspiratie! Ben jij ook zo onder de indruk van dit verhaal? Deel dit dan met je vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...