Ze Maaien Beiden Het Gras, Maar Kijk Goed Naar De Man Aan De Rechterkant. Indrukwekkend!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Je zal vast nog nooit van internationale grasmaaier competities hebben gehoord (tenminste, ik niet) maar ze zijn schijnbaar erg populair in bepaalde delen van de wereld. Elk jaar gaan grasmaaiers de strijd aan met elkaar in competities die gehouden worden in de Verenigde Staten en Europa om te zien wie het gras het snelste kan maaien. Het klinkt misschien wat dom, maar wacht totdat je zo’n wedstrijd in actie ziet. Bekijk de onderstaande video en blijf goed naar de man aan de rechterkant kijken. Het lijkt alsof hij de grasmaaier aan de linkerkant niet bij kan houden, maar ik ben erg onder de indruk van de manier waarop hij weet te eindigen.

grasmaaier

Wie had gedacht dat grasmaaien zo boeiend kon zijn?! Eerlijk gezegd zou ik totaal niet overweg kunnen met het gereedschap dat deze man gebruikt om het gras te maaien! Hij zal vast veel geoefend hebben, want zo te zien heb je er behoorlijk wat spierkracht voor nodig.

Hoewel we niet weten wat deze man gewonnen heeft nu hij eerste is geworden, (misschien een échte grasmaaier?) is het nog best leuk om naar te kijken.

Wat vind jij van dit idee? Zou jij zelf aan zo’n competitie mee willen doen of ken je iemand die hier heel goed in zou zijn? Laat het ons weten in de reacties hieronder of op Facebook en vergeet deze video niet te delen als je onder de indruk bent van de vaardigheden van deze man!