Het hondje wilt dolgraag naar binnen, maar realiseert zich niet dat de deur gewoon open staat. Wat er dan gebeurd? HILARISCH!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Honden bewijzen keer op keer weer wat voor bijzondere dieren het zijn. Soms zie je deze harige viervoeters de vreemdste dingen doen, zoals de video die je zometeen gaat bekijken.

Een veelvoorkomende hilarische actie van een hond is het moment dat je net doet alsof je een tennisbal weggooit, waarna de kleine er met volle enthousiasme achteraan rent. Dit is iets waar ik me vandaag de dag nog steeds enorm mee kan vermaken. Ik zal niet de enige zijn.. Nog een voorbeeld.. Heb jij wel eens gehad dat je denkt rechtstreeks op een open deur af te lopen, om vervolgens keihard met je hoofd tegen een glazen muur te stoten? Je zou denken dat het bijna onmogelijk is om niet te zien dat er een glazen wand is, maar het zal je verbazen hoe vaak deze fout wordt gemaakt!

deur

Echter, in de onderstaande video gebeurt precies het tegenovergestelde. Ik denk dat deze schattige viervoeter net iets te vaak tegen een dichte deur is aangelopen.. Hij blijft vol spanning voor de open deur staan, in de hoop dat zijn baasje de deur zal ‘openmaken’. Maar je zal NOOIT geloven wat er vervolgens gebeurt… Ik kan gerust stellen dat dit ongetwijfeld de leukste video is die ik vandaag heb gezien. Zijn baasje moet zelfs doen alsof hij de deur openmaakt voordat deze schat eindelijk naar binnen durft.

Geen wonder dat deze video al 9 miljoen (!!) keer is bekeken. Ik kan NIET stoppen met lachen!