6-Jarig Jongetje Valt In De Verblijfplaats Van Een Groep Gorilla’s, Maar Kijk Wat Een Gorilla Vervolgens Doet…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het is een bekend feit dat gorilla’s territoriale dieren zijn. Je wil er absoluut niet oog in oog mee staan, maar voor een 6-jarig jongetje werd deze nare gedachte werkelijkheid.

Het jongetje viel van een 5 meter hoge muur in de verblijfplaats van gorilla’s in het dierenpark. Veel bezoekers zagen het gebeuren en vreesden voor het ergste. Het jongetje was buiten bewustzijn en de omstanders kon alleen maar toekijken en schreeuwen om hulp. Een mannelijke gorilla genaamd Binti zag het kindje op de grond liggen en rende er naartoe. Maar in plaats van hem te verwonden, besloot hij het jongetje te beschermen. Hij tikte het jongetje een paar keer aan om hem te ontwaken en hij bleef net zolang zitten totdat mensen hem kwamen helpen.

gorilla-verblijf

ZIE OOK: Man wordt herenigd met gorilla die hij 5 jaar lang had opgevoed. De reactie van de gorilla zal je shockeren!

Toen de hulpverleners arriveerden, renden de gorilla’s naar hun hok toe om de plek veilig te maken voor het kindje. De gorilla wordt in het dierenpark als held bestempeld en heeft het leven van dit 6-jarige jongetje gered. Bekijk in de video hieronder hoe het jongetje werd gered en deel deze als je het een heldendaad van de gorilla vindt!