16 Honden Vormen Een Grote ‘X,’ Maar Blijf Goed Naar De Mensen In Het Blauw Kijken… ONGELOOFLIJK!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het is een bekend feit dat golden retrievers zeer intelligente honden zijn. Ze beschikken over geweldige persoonlijkheden en doen er alles aan om hun baasjes tevreden te stellen.

De honden die je in deze video ziet zijn zowel goed getraind als zeer slim. De 16 honden behoren tot de top als het gaat om gehoorzaamheid en ze vinden het meer dan leuk om hun talenten aan de wereld te laten zien terwijl ze worden verwend met lekkernijen. Moet je je eens voorstellen hoe moeilijk het is voor deze honden om op te treden in een groot stadion, en ook nog eens op een bepaald ritme. Op een gegeven moment lopen de baasjes weg en willen de honden niets meer dan meelopen, maar ze zijn getraind om op dat moment te blijven zitten.

Golden Retriever, hondenras, hondenshow, gehoorzaamheidstraining

ZIE OOK: Ze zag een onbekende man DIT doen met zijn hond in het park, dus besloot ze het te filmen…

Gelukkig worden deze honden altijd beloond met een lekkernij, zelfs als het niet helemaal vlekkeloos ging. Zo zie je maar weer dat golden retrievers fantastisch zijn om mee te werken! Bekijk het optreden hieronder en vergeet deze geweldige opname niet te delen met alle hondenliefhebbers op Facebook.

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!