Heinz verbergt meer dan je denkt! DIT zijn 3 hoofd redenen waarom je het zoveel mogelijk moet vermijden.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het doel van onderstaand filmpje is om informatie over Heinz ketchup te geven en een aantal goede redenen te laten zien waarom je wilt uitkijken met de hoeveelheid consumptie ervan.
 
Deze ketchup is inmiddels verboden in Israël, vanwege het feit dat het een te laag gehalte aan tomaat heeft, het kan zelfs niet eens meer worden beschouwd als ketchup!

hienz1

Wij willen jullie in deze video informeren waarom je moet oppassen met het overmatig gebruik van ketchup.

Het heeft bijna/geen voedingswaarden

Ketchup heeft eigenlijk amper voedingsstoffen, geen eiwitten, vitaminen, vezels, of mineralen. Het bevat een kleine hoeveelheid tomatenpuree wat een bijna te verwaarlozen gekookt lycopeengehalte bevat. Het is eigenlijk gebaseerd op genetisch gemodificeerde groentes, suiker, en chemicaliën.

Ook bevat Heinz een groot hoeveelheden van toegevoegde suikers, wat op lange termijn voor ernstige gezondheidsproblemen kan zorgen.

ketchup
 
Het bevat suiker en gedistilleerde azijn

De consumptie van grote hoeveelheden suiker, zonder enige andere voedingsstoffen en vezels, kan je bloedsuikerspiegel drastisch verhogen en leiden tot lever en alvleesklier schade.

DEEL deze video alsjeblieft verder want dit is iets wat te weinig mensen nog weten.

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!