Zieke opa schrikt wakker van het geschreeuw van zijn kleinzoon. Maar wat hij zich dan realiseert? Prachtig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er bestaat niets ergers dan iemand te moeten missen. Maar vooral als je onmogelijk diegene kan bezoeken.

Of je je het je niet kan veroorloven, of de timing gewoonweg niet goed is, blijft het moeilijk om niet bij iemand te kunnen zijn waar je van houdt.
Voor de oudere van uit deze video was de reden zijn gezondheid waardoor hij zijn familie niet kon bezoeken. Ze misten elkaar ontzettend, maar door zijn gezondheid zag het er niet naar uit dat ze elkaar snel konden gaan zien. Althans, dat is wat opa dacht! Zijn dochter had een geheime trip gepland. Als zij en haar zoontje het huis inkomen zien ze opa een dutje doen op de bank.

schrikken

In plaats van dat hij zijn opa zachtjes wakker maakt, begint het jongetje luidkeels te roepen. Als hij wakker word lijkt hij wat verward. Maar het duurt niet lang voordat er een grote glimlach op zijn gezicht verschijnt. De blijdschap op zijn gezicht is onbetaalbaar! Wanneer opa doorheeft wie er voor zijn bed staat kan zijn geluk gewoon niet op. Wat een geweldige video!

Prachtig om al die liefde af te lezen van hun gezichten. Daarom wil ik aan iedereen vragen om deze video te DELEN met je vrienden en familie op Facebook!