Als Je Je Gezicht 3x Per Week Wast Met Baking Soda En Kokosolie, Dan Gebeurt Er In Een Maand Tijd DIT Met Je Gezicht.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het dagelijks wassen van je gezicht is essentieel om een gezonde huid te behouden, maar dan moet je wel weten waarmee je je gezicht nu eigenlijk wast.

Sommige gezichtsproducten hebben nadelige gevolgen voor onze huid, terwijl anderen zwak en ineffectief zijn. Als je ooit hebt gelezen wat er allemaal in die producten zit, dan weet je dat ze allerlei chemicaliën bevatten die je amper kunt uitspreken. Waarom houden we het niet gewoon dicht bij de natuur als het aankomt op het reinigen van onze huid? Dit zelfgemaakte brouwsel bevat slechts twee ingrediënten en het leuke is dat je dit mengsel zelf thuis kunt maken. Zo ga je te werk: pak een kommetje en doe er wat kokosnoot olie en baking soda in. Meng het vervolgens door elkaar en voilà: je hebt een natuurlijk gezichtsreinigingsproduct gecreëerd zonder schadelijke chemicaliën.

kokosolie, gezicht reinigen, gezichtsverzorging, huid reinigen, reiniging gezicht, huidverzorging, gezichtsreiniging, gevoelige huid, gezichtsreiniger

ZIE OOK: Hij had last van gele tanden, totdat hij ze weer wit maakte met dit mengsel. Ik had geen idee…

Nadat je het hebt gemengd, kun je het insmeren op je gezicht. Laat het een aantal minuten zitten en was het er ten slotte af met warm water. Je zult direct merken dat je huid glad, kalm en gepolijst is. De combinatie van baking soda en kokosolie werkt perfect tegen acne littekens, roodheid, puistjes en een droge huid. Voor het geval je geen kokosnoot olie in huis hebt; het is hier te verkrijgen (in verschillende varianten). Vond je dit een nuttig artikel, vergeet het dan niet te delen met je vrienden op Facebook — ze zullen je dankbaar zijn!

Volg ons op Facebook om geen enkele tip meer te missen!