Volledige regeneratie van botten, pezen, gewrichten en totale pijnverlichting in slechts 7 dagen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Medische onderzoeken wijzen erop dat een verkeerde houding in het dagelijks een grote impact kan hebben op de incidentie van bepaalde pijnen in de benen, rug en gewrichten.

In dit artikel zullen we daar een hele simpele oplossing voor geven. Je zou het als een soort recept kunnen zien om de pijn te verlichten en de botten te versterken. Heb je last van pijn in de gewrichten, polsen, benen, nek of pijn in de rug? Dan is dit recept jouw redder in nood! De oplossing is eigenlijk vrij simpel, neem 150 gram eetbare gelatine. Dit kun je vinden in vrijwel iedere winkel. Meng in de avond twee volle eetlepels gelatine (5 g) met een kwart kopje koud water en laat het ’s nachts staan zonder enige koeling (kamertemperatuur). De gelatine zal na een tijd veranderen in gelei.

gelei

Drink in de ochtend het mengsel in combinatie met sap, melk, yoghurt, of thee. Gelatine helpt bij onder andere gewrichtspijn, pijn in de rug, polsen, benen en nek. Na 7 dagen van de behandeling zal de toestand van de pijn aanzienlijk verbeteren. De behandeling duurt in z’n totaliteit een maand, en kan om het half jaar opnieuw gedaan worden. Dit zal het natuurlijk “smeren” van de gewrichten herstellen.

potjesWaarom is gelatine dan zo goed voor de gewrichten?

Gelatine is een hoge kwaliteitsgeneesmiddel en biedt een breed scala van voordelen voor de gezondheid:

  • Krachtig effect bij de behandeling van dysplasie
  • Versterkt de gewrichten en het hart
  • Voorkomt osteoporose en artrose
  • Verbetert het geestelijke vermogen
  • Verbetert de teint
  • Biedt elasticiteit, en versterkt de pezen en ligamenten
  • Stimuleert vetverbranding
  • Verbetert de huid en de structuur ervan

Geen dure behandelingen meer of onbetaalbare medicijnen van de apotheek/drogisterij die in veel gevallen niet werken, deze behandeling zal de pijn en stijfheid binnen 7 dagen aanzienlijk verminderen. Vergeet dit nuttige recept niet te delen met je vrienden op Facebook als je er iets aan hebt gehad!