Hij kreeg een zuigzoen van zijn vriendin, maar uren later gebeurde er iets verschrikkelijks.. Dit MOET je gelezen hebben!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Afgelopen week is er iets verschrikkelijke gebeurd met de 17-jarige Mexicaanse tiener Julio Macias Gonzalez.

Het was een doodnormale dag. Hij zat met zijn familie aan de keukentafel te eten toen hij opeens extreme krampen onderging. Hij raakte buiten bewustzijn en moest onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht worden. Daar overleed hij. De dag daarvoor bracht hij door met zijn vriendin. De twee hadden het erg gezellig. Echter, de doktoren hadden nooit verwacht dat de oorzaak van zijn dood kwam door een simpele zuigzoen.

zoen

De dokter in kwestie genaamd Max Gomez besloot dit fenomeen nader te onderzoeken. Hij kon nauwelijks geloven dat Julio’s dood oorzaak was van een zuigzoen. Toch is dit wel het geval. Bij een té heftige zuigzoen kan het resulteren in bloedstolling in de halsslagader, wat bij de hersenen terecht kan komen en kan resulteren in een beroerte. Klinkt misschien gek? Ik kon het in de eerste instantie ook bijna niet geloven.

Echter, Dokter Max Gomez legt in de onderstaande video uit dat het daadwerkelijk mogelijk is. Ik vraag me wel alleen af hoe hard Julio’s vriendin precies aan zijn nek heeft ‘gezogen’…