Zo Maak Je Zelf Een Sinaasappel Geurkaars In Minder Dan 1 Minuut!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Langzamerhand begint het ’s avonds weer vroeg donker te worden en om het gezellig te maken steken we weer kaarsen aan. Je kan natuurlijk geurkaarsen kopen, maar waarom ga je niet zelf aan de slag?

Zelfs de schillen van een sinaasappel kan je hergebruiken, hier kan je namelijk een mooie geurkaars van maken. Het is ook heel origineel om op tafel te zetten als je vriendinnen op bezoek hebt of gewoon eens wat anders wilt om het gezellig te maken tijdens de donkere dagen.

De kaars geeft een heerlijke frisse sinaasappelgeur. Meer puur natuur kan een geurkaars niet zijn! Hou er wel rekening mee dat de sinaasappel geurkaars geen dag blijft branden, dus blijf wel in de buurt. Daarnaast is het leuker (en veiliger) om de kaars op een mooi schaaltje te presenteren.

geurkaars kaars kaarsen

ZIE OOK: Ze doopt haar koffiemok in een mysterieuze vloeistof. Wat ze ervan maakt? Wauw!

Het enige wat je nodig hebt is een scherp mesje en wat olijfolie. Het grote voordeel van dit creatieve project is dat je op deze manier je fruitafval kunt hergebruiken. En bijkomend voordeel van deze kaarsjes is dat ze een heerlijke sinaasappelgeur verspreiden! Bekijk in de onderstaande video hoe je dit precies doet, het is echt heel eenvoudig. Wat vind je van dit ideetje? Ben jij van plan om dit te gaan maken? Laat het weten en vergeet dit leuke project niet te delen met alle creatievelingen op Facebook!