Ze Drukt Flosdraad Tegen Haar Nagel Aan. Kijk Wat Er Gebeurt Als Ze Het Eraf Haalt… Geweldig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ik ben constant op zoek naar geweldige nail art tutorials die er leuk uitzien, maar niet al te veel tijd kosten.

Hoewel ik veel respect heb voor de mensen die mooie en gedetailleerde nail art kunnen maken, heb ik er de tijd en coördinatie gewoon niet voor. Toch moet het mogelijk zijn om prachtig gelakte nagels te krijgen met veel detail, maar zonder al te veel werk. Want zeg nou zelf, wie wil dat nou niet? Het idee is om maximaal effect te krijgen met minimale inspanning.

Daarom was ik meteen onder de indruk van cutepolish’s stijlvolle manicure die geen speciale benodigdheden vereist. Deze manicure heeft een te gekke jaren 70 look die je kan vergelijken met het effect van Missoni print.

manicure nagellak nagels nail art

ZIE OOK: Ze lakt haar nagels met lijm. De reden? Deze tip is essentieel voor elke dame!

Het idee is om een gestreept effect op je nagels te creëren. Je mag zelf bepalen hoeveel verschillende kleuren je gebruikt om het patroon diepte en textuur te geven. Nu vraag je je wellicht af waarom dit dan zo makkelijk is. Wel, cutepolish heeft een ongelooflijk slim idee verzonnen om elke keer de perfecte streep op je nagels te creëren. Je hebt hiervoor geen speciale vaardigheden nodig; iedereen kan het!

Alles wat je nodig hebt is een flesje nagellak en nog iets anders wat je vast wel in je badkamerkastje hebt liggen. Missie: perfecte gestreepte manicure, geslaagd! Bekijk in de onderstaande video maar hoe ze dit precies doet. We zijn erg benieuwd naar het resultaat, dus aarzel niet om een foto van je gelakte nagels in de reacties te plaatsen. Vond je dit een leuke tutorial en heb je er wat aan gehad, vergeet deze video dan niet te DELEN met al je vriendinnen op Facebook!