Pestkoppen Lachten Haar Uit Omdat Ze “Dik” Was In Een Jurk, Maar Kijk Eens Wie Er Nu Lacht!!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Schoonheid komt in allerlei maten en er is niks mis mee om niet het “perfecte” lichaam te hebben. Uiteindelijk is niemand “perfect,” toch?

Helaas was een tiener uit Goodlettsville, Tennessee het doelwit van pesterijen op internet nadat ze een foto van zichzelf online had gezet waarop ze een paarse jurk droeg voor naar een schoolfeest. De achttienjarige Kristen Layne postte de foto’s op Facebook in de hoop de jurk te verkopen. Kristen had speciaal voor de kleur paars gekozen omdat het haar liet voelen alsof ze een prinses was. Mocht ze de jurk verkopen, dan zou ze het geld hebben gebruikt om een nieuwe jurk te kopen voor haar aanstaande schoolfeest. Maar niet lang nadat ze de foto’s online zette, kreeg ze commentaar van twee jongens. Ze pestten haar vanwege haar gewicht en uiterlijk.

jurk

“Deze twee jongens zeiden nare dingen tegen mij. Ze zeiden dat ik dik en lelijk was,” zei Kristen tegen WSMV. Haar vader, Jason, zei dat hij niet snapte waarom de jongens dit zeiden over zijn dochter. Kristen verdedigde zichzelf en reageerde op een nette manier. Ze schreef: “Kunnen jullie alsjeblieft stoppen met de reacties? Sorry dat ik niet knap genoeg ben.”

Kristen zette vervolgens een GoFundMe campagne op om geld op te halen voor haar nieuwe jurk. Ze had $350 nodig, maar uiteindelijk haalde ze meer dan $2,000 op in slechts drie dagen, met dank aan een aantal gepassioneerde en gulle mensen online! You go girl.

“Ik weet niet hoe ik iedereen kan bedanken en de complimenten kan accepteren, want het gebeurt bijna nooit,” zei Kristen. “Laat je door NIEMAND naar beneden halen.”

Scroll naar beneden voor de foto’s en het volledige verhaal in de video en deel dit verhaal met vrienden en familie!

Toen Kristen een foto van zichzelf op Facebook zette, had ze nooit verwacht wat ze allemaal over zich heen zou krijgen.

jurk

Nadat Kristen zichzelf verdedigde met een korte en nette reactie, “likete” veel mensen haar reactie om te laten zien dat ze haar steunden.

Ze wist $2,000 op te halen om een nieuwe jurk te kopen voor naar het schoolfeest.

blauwe jurk

Kristen is extreem dankbaar en hoopt dat haar verhaal andere meisjes kan inspireren om hun eigen schoonheid te zien, van binnen en buiten.