Op 9-jarige leeftijd raakte hij verliefd op haar. Nu, 85 jaar later vertellen ze HET geheim van hun huwelijk.. Geweldig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Thomas en Irene zijn inmiddels alweer 71 jaar getrouwd.

Ze ontmoetten elkaar in 1931, toen Thomas nog maar 9 jaar oud was. Nu vertellen ze over het geheim van hun levenslange verbintenis met elkaar. “Ik wist vanaf het eerste moment dat ik met haar de rest van mijn leven wilde doorbrengen”, vertelt Tomas aan The Mirror. De 94 jarige Thomas Howard zag zijn 92 jarige vrouw Irene voor het eerst in 1931. Hij was nog maar 9 jaar oud was en Irene slechts 7 jaar. Je zou denken dat ware liefde dan nog niet echt bestaat, maar niets is minder waar.

verliefd1

“Wat een schattig meisje, zou zij mijn meisje kunnen zijn?” Dat is het eerste wat hij dacht, zegt hij met volle overtuiging.

Hij zag haar vrijwel dagelijks en vond haar steeds leuker worden. Thomas was net met zijn familie in dezelfde straat komen wonen als Irene. Dit was in het Engelse stadje Longton. Toen hij zijn zinnen op Irene had gezet vroeg hij aan Irene’s moeder of hij met haar broer Frank kon spelen, zodat hij met haar in contact kon komen. Maar haar moeder had Thomas door. “Het is niet onze Frank, die je wilt ontmoeten, het is Irene”, zei ze.

En Thomas was niet de enige met interesse in dit meisje. Ook Thomas’ vriend was van haar gecharmeerd. Thomas liet hem snel weten dat Irene zijn vriendinnetje was.

verliefd

Als jonge tieners werd Irene en Thomas beste vrienden. Ze gingen samen naar de film en liepen hand in hand met elkaar. Het duurde niet lang tot hun relatie officieel zou worden.

Maar in 1941 werd de 19-jarige Thomas opgeroepen om te dienen in het leger. Het was 1941, en de Tweede Wereldoorlog woedde door Europa. Thomas werkte 4 jaar aan het front als paramedicus en overleefde maar net de oorlog. Het paar werd herenigd en trouwde in juni 1945 met elkaar. Er stond een lang en gelukkig leven op hen te wachten.

In de video hieronder die werd gemaakt toen het echtpaar hun 70-jarige trouwdag vierde, onthullen ze het geheim van hun gelukkig huwelijk.