Baby werd doof geboren. Maar als hij voor de eerste keer in zijn leven mama’s stem hoort? Prachtig mooi!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Elke moeder droomt ervan om haar kleintje te zien glimlachen van haar stemgeluid.

Dat is één van de mooiste dingen die je kan hebben bij het krijgen van een baby. De band wordt hierdoor zo sterk dat slechts het woord “Hey” je baby van oor tot oor kan laten lachen. Maar voor sommige moeders kost dit bijzondere moment wat meer tijd en werk. De ‘Fries’ familie had een behoorlijke reis voor de boeg toen ze erachter kwamen dat hun zoon Nathan zijn gehoor verloor toen hij nog maar 2 maanden oud was.

doof

Zijn ouders Jami en Eric ware geshockeerd door wat de doktoren hen vertelden. Hun zoon Nathan was niet in staat om zijn ouders te horen, noch met hen te praten. De familie maakte het hun levensdoel om hun zoon te helpen. Ze waren vastberaden om een manier te vinden waarop hun kleine zoontje weer kon genieten van alle geluiden om hem heen. Maar vooral zodat ze hem konden vertellen hoeveel ze van hem houden.

Dat is ook de reden waarom ze een nieuw gemaakt gehoorapparaat uit te proberen. Deze implantatie ging haast zonder risico, met optimaal effect voor het gehoor. Na de instellingen te hebben gedaan was Jami in staat om haar eerste woordjes tegen Nathan te zeggen. Zijn reactie op de stem van zijn moeder is op z’n zachts gezegd indrukwekkend en hartverwarmend.

Bekijk de video, en vergeet deze zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!