Gehandicapte kitten heeft maar twee pootjes om op te lopen. Toen ontwierpen twee studenten iets bijzonders voor haar.. Prachtig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De kitten Cassidy heeft twee verlamde pootjes, maar wist toch negen weken lang in haar eentje te overleven in de Canadese regenwouden.

Het is een medisch wonder dat ze één dag zou overleven, laat staan negen weken achter elkaar. Zijn kleine lichaampje had het bijna opgegeven van de honger. De infecties eisten bijna hun tol. Toch gaf de kitten de hoop niet op! Als kitten van een in het wild levende moeder en een tamme kater heeft Cassidy zo’n negen weken alleen in het bos moeten overleven voordat hij werd gered door de bekende non-profit organisatie Tiny Kittens.

kitten

De verlamming heeft hij waarschijnlijk per ongeluk opgelopen doordat zijn moeder, toen zij de navelstreng wilde doorbijten, ook in de pootjes van de kitten beet. Dit is echter nooit bewezen. Maar de doktoren dachten dat in deze wonden een E. coli bacterie geslopen was, die deze infectie teweeg heeft gebracht.

Tiny Kittens plaatste nadat ze Cassidy vonden meteen een oproep op Facebook of iemand ze kon helpen met de kitten. Twee middelbare scholieren van 17 jaar reageerden op de oproep. Josh Messmer en Isaiah Walker ontwierpen de rolstoel voor Cassidy op hun school en printten deze met de 3D-printer. In onderstaande video zie je Cassidy die zijn eerste stapjes maakt met zijn nieuwe rolstoel!

DIT MOET JE ZIEN
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.