Haar dove dochter staat voor de counter. Wat de medewerkster dan plotseling doet? Geweldig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Voor Cynthia Walker was het de eerste keer. De 22-jarige had nog nooit zelf eten kunnen bestellen zonder dat mensen haar aanstaarde.

Cynthia werd geboren met het CHARGE syndroom. Dit resulteert vaak in meerdere specificaties, met inbegrip van beschadiging van het gehoor, gezichtsvermogen, waardeverminderingen en hartafwijkingen. Het CHARGE syndroom treft ongeveer 1 op de 10.000 mensen, volgens ‘The CHARGE Syndrome Foundation.’ Na een lange strijd en een hoop therapieën kon Cynthia uiteindelijk goed omgaan met dit syndroom. Ze leerde binnen een aantal jaar vloeiend gebarentaal spreken, en kreeg haar leven weer op de rails.

doof

Niet lang geleden bezochten Cynthia en haar moeder een lokaal fastfoodrestaurant, en werden tot hun verbazing op een wel hele bijzondere manier geholpen. De medewerkster die hun bestelling aannam begon plotseling in gebarentaal te communiceren. “Taylor begroette ons met een grote glimlach en enthousiasme. “Mijn dochter was ontzettend verrast en blij.” Aldus Cynthia’s moeder.

Het verhaal werd kort daarna gedeeld met de wereld, en verspreidde zich als een lopend vuurtje op het internet. Inmiddels is haar Facebook post al meer dan 12.000 keer gedeeld, en gesteund door meer dan 60.000 mensen!

Bekijk de geweldige interactie tussen Cynthia en Taylor in de onderstaande video. Heb jij hier ook zo van genoten? Vergeet deze video zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!